Thursday, February 09, 2006

Final exam

Assalamualaikum...
Sok g kul 9pg dah kena g exam arab. hari isnin ni last exam (klb- laporan berita 1).
aku dah tgk carry mark...leh lah tahan, tp x puas ati sgt ngan potensi aku sem ni :(!
Takut sgt kalau2 hpng jatuh...wa..wa..wa..ni lah bahana wat keje last minute. tp exm 2 yg akhir ni rasanya leh skor! rasa gembira sgt sbb dh lepas paper pengajian islam. aku rasa bebannya...sebab x sedia kan! tu lah jadinya! aku ni x patut kan! sok g de paper leh lak wat memain...g cc lak tu! tapi aku x lah memain chat2 ni, x sempat pun utk wkt ni. kwn sebelah aku ni dok khusyuk ngn chatters2...ye lah exm dia lambat g. byk sgt gapt(tp dia habis exm lambat la. aku balik awl sbb x byk gapt and one thing aku x leh byk tido ngan main...kan!). Apa2 pun ku mengharapkan yg terbaik sbb aku skg org penting kat kuis ni. byk komitmen n x leh memain wat pape pun sbb org kenal kita dan kita adlh org harapan...so i wish such a good luck to my self and may flying colours get to my side. Insya-Allah :)..

1 comment:

mandyharolds7101596079 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.